Introduktionskursus – højt begavede elever i skolen

Introduktionskurset giver dig grundlæggende viden om højtbegavede elever i skolen, deres kendetegn, begavelsens styrker og udfordringer, og hvordan du kan identificere hvem i klassen, der muligvis er højt begavet. Hvilken adfærd ser vi hos højtbegavede elever i trivsel og i mistrivsel

Teorien kobles sammen med en masse praksiseksempler, så du lettere kan identificere dine højtbegavede elever.

Med kurset følger også vores refleksionsark, du kan bruge alene eller sammen med dit team.

Introduktionskurset er et godt udgangspunkt for det videre arbejde med højtbegavede elever i skolen.

Hvem er kurset til?

Introduktionskurset er til dig, der arbejder med børn og unge i grundskolen, eller som har en særlig interesse i deres læring og trivsel. Bemærk, at alle vores kurser og materialer tilgås online, så de kan tilpasses lige netop din hverdag.

Har du spørgsmål inden du starter kurset?

Er du i tvivl om noget i forbindelse med SHINE akademiets introduktionskursus, eller skulle der opstå spørgsmål undervejs, så tag endelig fat i os på: rikke@cleverconsulting.dk

KURSET INDEHOLDER

  • 11 videolektioner
  • Reflektionsark
  • Estimeret tid: 1t 15min
  • Pris: 750 kr. ex. moms

Om kursets underviser

Rikke Christensen

Rikke er uddannet lærer og har en mastergrad i projekt- og forandringsledelse. Med mere end 20 års erfaring som  lærer, leder og konsulent i folkeskolen med speciale i læring og højtbegavede børn, besidder Rikke en solid teoretisk og praktisk baggrund.

Rikke vejleder skoleforvaltninger, skoleledere, lærere, PPR og forældre, og er med i flere større kommunale indsatser og holder foredrag og kompetenceudvikling om højtbegavede børn i skolen.

Besøg Rikkes Facebookside om højtbegavede børn