Grundpakken

Bliv klog på højtbegavede elever. Hvorfor er det vigtigt med en særlig indsats for højtbegavede elever. Hvad er det, der kendetegner dem? Hvordan identificerer du dem, og hvordan støtter du dem i undervisningen?

Nu kan du som lærer få 3 kurser i en samlet pakke. Med vores grundpakke sparer du penge, og vi sender dig alle tre kurser i en samlet pakke.

Grundpakken består af 3 kurser:

Kursus 1 – Introduktion: Her stiller vi skarpt på højtbegavede elever, deres kendetegn og styrker og de udfordringer, der kan være forbundet med at være højt begavet i skolen.

kursus 2 – Identifikation: Her introduceres får du, ud over en masse viden, også værktøjer og metoder til identifikation af højtbegavede elever.

Kursus 3 – undervisningsdifferentiering: Her zoomer vi ind på undervisningen. Du får viden, værktøjer og metoder, der hjælper dig med at tilrette og organisere undervisning, der også tilgodeser de højtbegavede elever, uden at du behøver en masse ekstra forberedelse.

Hvem er Grundpakken til?

Grundpakken er til dig, der arbejder med børn og unge i grundskolen eller som har en særlig interesse i deres læring og trivsel. Bemærk, at alle vores kurser og materialer tilgås online, så de kan tilpasses lige netop din hverdag.

Har du spørgsmål inden du starter?

Er du i tvivl om noget i forbindelse med SHINE akademiets Grundpakke, eller skulle der opstå spørgsmål undervejs, så tag endelig fat i os på: rikke@cleverconsulting.dk

Hvis du ønsker at tilmelde flere deltagere på en gang eller indgå et projektsamarbejde med SHINE, er der gode rabatter at hente.

Kontakt Rikke for at høre mere.

KURSETS MODULER

 • INTRODUKTION TIL HØJ BEGAVELSE
 • IDENTIFIKATION
 • DIFFERENTIERING
 • Estimeret tid: 4t 30min
 • Pris: 1800 kr. ex. moms.

   Om kursets underviser

   Rikke Christensen

   Rikke er uddannet lærer og har en mastergrad i projekt- og forandringsledelse. Med mere end 20 års erfaring som  lærer, leder og konsulent i folkeskolen med speciale i læring og højtbegavede børn, besidder Rikke en solid teoretisk og praktisk baggrund.

   Rikke vejleder skoleforvaltninger, skoleledere, lærere, PPR og forældre, og er med i flere større kommunale indsatser og holder foredrag og kompetenceudvikling om højtbegavede børn i skolen.

   Besøg Rikkes Facebookside om højtbegavede børn